Kék hírek, bulvár

2010.08.03. 09:22

Halálos balesetet okozott az ittas sofőr, majd elmenekült

A 24 éves utas a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amit egy ittas sofőr okozott hétfő éjszaka Kiskunmajsán. Egy járőr végignézte az egész balesetet.

baon.hu

A gépkocsiban öten utaztak Kiskunmajsán tegnap éjszaka. A sofőr a rendőrség szerint ittas volt és nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott. A Toyota egy enyhe balkanyarban kisodródott, az útpadkának hajtott, majd nekiütközött egy betonoszlopnak, végül az oldalára fordult.

A gépkocsiban utazók közül egy férfi súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg. A jobb első ülésen utazó 24 éves férfi a baleset következtében olyan sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét.

A baleset egy kiskunmajsai rendőr szeme láttára történt, aki a baleset előtt néhány perccel követni kezdte az autót, mert meg akarta állítani és ellenőrizni.

A gépkocsi vezetője a helyszínről azonnal elmenekült, lakásán fogták el a rendőrök - tudtuk meg Nyíkos Tamástól, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!