Kék hírek, bulvár

2010.06.16. 06:05

Halálos baleset: árokba borult egy autó

Halálos baleset történt szerdán hajnalban Ágasegyháza és Izsák között. Egy Saab árokba borult, az autót vezető izsáki férfi a helyszínen életét vesztette.

H. I.

5 óra 9 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Izsák és Ágasegyháza között az 5301-es úton baleset történt, a 14-es és 15-ös kilométerszelvények között.

– Egy férfi személygépkocsijával Ágasegyháza felé tartott, és balra akart kanyarodni. A szemtanú elmondása szerint ekkor érkezett szemből nagy sebességgel a Saab, melynek sofőrje vélhetően megijedt, hogy összeütköznek, ezért jobbra rántotta a kormányt – mondta el Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A két autó nem ütközött össze, de a Saab a hirtelen kormányzás következtében az árokba borult. A kocsit vezető 27 éves izsáki férfi a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!