Kék hírek, bulvár

2010.04.20. 11:00

Zsanán és Kalocsán is kiraboltak egy kocsmát

Vasárnap Zsanán, hétfőn pedig Kalocsán rabolták ki a kocsmát. Kalocsán a sértett segítségével sikerült elfogni az elkövetőket, a zsanai eset kapcsán még nyomoz a rendőrség.

H. I.

Kalocsán hétfőn 22.45-kor történt az eset. Egy 46 éves pultos nő egyedül zárta a sörözőt, mikor két maszkos férfi jelent meg az ajtóban és késsel fenyegetőzött. A napi bevételt követelték, 10.005 forintot zsákmányoltak, majd elmenekültek.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ebben a sörözőben történt a rablás
[/caption]

A kiérkező rendőrök a pultos nő segítségével keresték az elkövetőket a környéken, akiket meg is találtak az egyik utcában. A rablók eldobták a náluk lévő kést és maszkot, de ezek később előkerültek.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Később megtalálták az eldobott kést is
[/caption]

A rendőrség 23.20-kor vette őrizetbe a gyanúsítottakat. A két 20 éves kalocsai férfi beismerte a rablást és az elrabolt összeg csak részben került elő. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Zsanán vasárnap nem sokkal 22 óra után történt a rablás. Három ismeretlen férfi jelent meg a kocsmában és az ott dolgozó 28 éves női alkalmazottat fenyegették meg, majd a kasszában lévő készpénzzel távoztak. Ebben az esetben 105 ezer forintot sikerült elrabolniuk az elkövetőknek.
A Nyomozás érdekében további részleteket nem mondhatott Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!