Kék hírek, bulvár

2010.04.17. 08:57

Kapós volt az ékszer

Megtalálták a rendőrök azt a tolvajt, aki néhány nappal ezelőtt 600 liter gázolajat lopott el - tudtuk meg Szabó Anitától, a Bács-Kiskun megyei rendőrség sajtóügyeletesétől.

baon.hu

Baján egy Mercedest öntött le valaki péntekre virradóra maró folyadékkal. A kocsiban a rongálással 380 ezer forint kárt okozott.

Dunafalván egy 37 éves nő lakásából péntekre virradóra eltűnt egy fűnyíró, egy automata mosógép, egy láncfűrész és különböző húsáruk. A tolvaj 450 ezer forint kárt okozott.

Kecskeméten még kedden este egy 62 éves férfi lakásából egy 38 éves kecskeméti nő különböző arany ékszereket és készpénzt vitt el, 700 ezer forint kárt okozva.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság korábban elrendelt nyomozás során őrizetbe vételét rendelte el egy 22 éves majsai férfinak, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szerda hajnal és péntek reggel közötti időben négy alkalommal különféle típusú tehergépkocsik üzemanyag tartályának jeladó csatlakozóját kiszakította majd a tartályokból eltulajdonított összesen 600 liter gázolajat körülbelül 320 ezer forint.

Egy kiskunmajsai férfi ellen sikkasztás gyanújával indítottak eljárást a rendőrök. A férfi egy helyi szövetkezettől munkavégzéshez vett át egy 1500 férőhelyes univerzális tömőketrecet, ám a szerkezetet nem munkához használta, hanem a szövetkezet tudta nélkül eladta. A kár eléri a 1,5 millió forintot.

Kunadacson egy 55 éves férfi családi házában jártak ismeretlen tolvajok, akik péntek délután különböző ékszereket loptak el, 500 ezer forint kárt okozva.

Kunszálláson egy tanyán jártak tolvajok. Péntekre virradóra elloptak egy önjáró locsolódobot, egy hidegködölő gépet, egy motoros háti permetezőgépet és négy darab különböző típusú vízszivattyút, összesen 255 ezer forint kárt okozva.
 
Határrendészeti események:

A határátkelőhelyeken a tegnapi napon 2 szerb állampolgár került kiléptetésre Szerbia területére, mert ellenük Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!