Kék hírek, bulvár

2010.04.14. 09:27

Eltűnt egy ház Kecskeméten

Nagyot nézhetett a tulaj, amikor kiment külterületi telkére: házát nem csak hogy lebontották, de eltüntették az építőanyagát is. Az alapos tolvajok a környező gyümölcsfákról sem feledkeztek meg.

baon.hu

Kecskeméten kedden feltörtek a Czollner téren egy Citroen személygépkocsit, és elloptak abból egy laptopot, tartozékaival együtt. Az okozott kár összesen hárommillió forint körüli.
 
Szintén Kecskeméten egy kft. telephelyéről lopták el az ott parkoló GLE-719 forgalmi rendszámú Toyota Hilux terepjárót. Elvittek még 160 liter gázolajat és több mezőgazdasági gépalkatrészt is. A bűncselekménnyel okozott kár 1,6 millió forint.
 
Lakiteleken a hengerzárat eltörve jutottak be kedd hajnalban egy italboltba, ahonnan cigarettát, égetett szeszt valamint váltópénzt zsákmányoltak 250 ezer forint értékben.
 
Kecskemét külterületén január 1-e és április 13-a között egy telken lebontottak egy közel 40 m² -es házat, az építőanyagot pedig elvitték. A tettes 20 darab gyümölcsfát is kivágott, amit szintén ellopott. A sértettnek okozott kár eléri az másfél millió forintot.
 
Kecskeméten kedden délelőtt betörő járt egy családi házban, és onnan arany ékszereket és készpénzt lopott el közel félmillió forint értékben.
 
Kiskunhalason egy bekerítetlen területről 30 mázsa eper és akácfát vágott ki és lopott el ismeretlen, feltehetőleg január 2-a és március 15-e között. A kivágott fák értéke eléri a 600 ezer forintot.
 
Dunavecsén egy telephelyről kedd délután egy csónakmotort loptak el a hozzátartozó alkatrészekkel együtt. A tolvaj elvitt még több szerszámot valamint nagyobb mennyiségű vasanyagot is. Az okozott kár megközelítőleg 800 ezer forint.
 
 
Határrendészeti események 
 
A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a határ közelében hőkamera segítségével fogtak el egy egyiptomi férfit, aki okmányok nélkül, illegálisan lépett országunk területére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!