Kék hírek, bulvár

2010.04.10. 09:26

Az ablakokat betörte, az asztalokat, székeket felégette

Jánoshalmán egy telephelyen ismeretlen betörte az ablakokat, egy traktor szélvédőjét, majd az öltözőben asztalokat és székeket égetett el.

baon.hu

Egy jánoshalmi Kft. telephelyén, ismeretlen tettes több épület ablakát betörte, kültéri világító berendezéseket rongált meg. A telepen tárolt traktor szélvédőjét is betörte, valamint az öltöző helyiségként használt épületben lévő asztalokat, székeket égetett el. A rongálással okozott kár félmillió forint.

Lajosmizsén, egy üzem irodaépületébe tört be egy ismeretlen péntekre virradóra, és ellopott egy trezort, amiben 200 ezer forint készpénz és egy aranyóra volt. Az elkövető elvitt még egy mosógépet, egy televíziót is. A lopással okozott kár: 500 ezer forint – tudtuk meg Nyikos Tamástól, a rendőrség sajtószóvivőjétől.

Kecskeméten, egy lakóház lépcsőházából csütörtökre virradóra, 40 vödör homlokzati díszítő vakolatot lopott el a tolvaj. A keletkezett kár 420 ezer forint.

Nyomozás indult sikkasztás miatt egy vaskúti férfi ellen, aki április 2-án a sértettől használatra átvett falcsiszoló gépet és a tulajdonos tudta és szándéka ellenére eladta. Az eladott gép értéke 374 ezer forint.

A Kiskunfélegyházi Városi Tűzoltóság értesítése alapján indult eljárás abban a nagy valószínűséggel szándékos gyújtogatással okozott rongálásban, melyben egy kiskunfélegyházi hobbi épület égett le. A rongálással okozott kár közel egymillió forint.

Határrendészeti események:

A Kelebiai és a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera segítségével fogtak el három palesztin és hét afgán férfit, akik okmányok nélkül léptek országunk területére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!