Kék hírek, bulvár

2009.11.06. 08:57

Félmilliót zsákmányolt az alkalmi tolvaj

A kunszentmiklósi Tescóban az egyik vásárlóra csapott le az a tolvaj, akinek 490. 000 forint lett a zsákmánya. Ennyi lapult áldozata táskájában.

baon

Baján ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást, csütörtökön ugyanis valaki betört egy Balassa utcai lakásba, és onnan 52.000 forint értékű arany ékszert, készpénzt, DVD lejátszót, mobiltelefont lopott el megközelítőleg 290.000 forint értékben – tudtuk meg Nyíkos Tamástól, megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Kiskunhalason szintén csütörtökön betörtek az 53-as számú főút mellett található büfébe, ahonnan készpénzt és egy laptopot vittek el. Az okozott kár 241.000 forint.
 
Kiskunfélegyházán is lopás történt, még kedden. Keresik a tolvajt, aki a Petőfi téren egy pénzintézet előtt kitépte a sértett kezéből a 270.000 forintnyi készpénzt, majd azzal elszaladt.

Kunszentmiklóson is alkalmi tolvajt keresnek a rendőrök. Az elkövető csütörtökön, a déli órákban a kunszentmiklósi Tesco Áruházban csapott le áldozatára: ellopta annak táskáját. A zsákmány 490.000 forint volt, de a táskában tartotta a sértett a személyes iratait is.


Határrendészeti események


A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség járőrei mára virradó éjjel a határ közelében elfogtak egy szerb valamint két török és egy pakisztáni
állampolgárt. A szerb férfi pénzért kísérte át a másik három társát, lakik illegálisan akartak országunkba jutni. Elfogtak még kilenc szerb állampolgárt is, akik okmányok nélkül, a határátkelőt megkerülve,
illegálisan léptek országunk területére a zöldhatáron.  Beutazáshoz szükséges érvényes vízum, illetve tartózkodási engedély hiánya miatt két szerb állampolgárt irányítottak vissza Szerbiába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!