Kék hírek, bulvár

2009.08.03. 08:05

A tolvajok nem nyaralnak

Kiskunhalason egy hobbiházba mentek be a zsiványok. Kecskeméten pedig egy tanyából vittek minden mozdíthatót. A részletek alább kiderülnek.

Baon.hu

KISKUNHALAS Ismeretlen tettes a hétvégén betört Kiskunhalason egy Sóstói-szőlők alatti bekerített telken álló hobbiházba, és onnan televíziót, számítógépet, díszkardot, navigációs rendszert, laptopot,
fényképezőgépet, mobiltelefont, arany nyakláncot és 220 ezer forint készpénzt lopott el összesen 970 ezer forint értékben.

KECSKEMÉT Hétfőre virradóra betört valaki Kecskemét-Kadafalván egy tanyába, és onnan szerszámokat, sarokcsiszolókat, fúrógépeket, szivattyúkat lopott el. Az okozott kár körülbelül 500 ezer forint.

KISKUNHALAS Egy 46 éves kiskunhalasi nő tett feljelentést három ismeretlen nő ellen, akik szombatról vasárnapra virradó éjjel lakásából ellopták a ruhás szekrényében tárolt 2 millió forint készpénzét. 
 
 
Határrendészeti hírek:

Eljárás indult tiltott határátlépés miatt 2 szerb állampolgár ellen, akiket szombaton fogtak el a határrendészek. A meghallgatás során kiderült, hogy mindkettejük ellen beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben.

Vasárnap hat afgán állampolgár követett el tiltott határátlépést. Kelebián fogták el őket. Mivel a magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért előállították őket. Az afgánok menekült státuszt kértek, ezért a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomásra kerültek.
 
Megyénk határátkelőhelyein, vasárnap egy szerb és két török állampolgár ellenőrzésekor állapította meg az útlevélkezelő, hogy egyikük ellen Szerbia tartózkodási helyének megállapítását rendelte el, a többiek pedig nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal. Egy szerb állampolgár áttévedt a határon, őt átadták a szerb hatóságoknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!