Kék hírek, bulvár

2009.05.18. 15:29

Zuschlag miatt hagyta abba a politizálást?

Zuschlag ellen vallott a ma (hétfőn) meghallgatott tanú. Az egyik érintett egyesületnek volt az elnöke, és több vitája volt Zuschlaggal amiatt, hogy a pályázati pénzeket nem a megjelölt célokra, hanem rendezvények finanszírozására fordították.

Noszlopy

A kiskunhalasi születésű, jelenleg a fővárosban élő T. Tamást hallgatta meg ma (hétfő) tanúként a Zuschlag-perben dr. Fodor Endre bíró. A tanú a vádat erősítette, amelyben különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt állították bíróság elé Zuschlag Jánost.

T. Tamást – mint elhangzott - a kilencvenes évek elején kérték fel arra, hogy az egyik egyesület elnöke legyen, amit ő megtiszteltetésnek tartott. Nem sokkal később viszont már a tudta nélkül más egyesületek elnökségében is szerepelt a neve.

Viszonylag korán tapasztalta, hogy az egyesületek különböző pályázatokon pénzt nyertek, ám az összeget nem a megjelölt pályázati célokra, hanem az Ifjú Szocialisták Mozgalmának (ISZM) különböző rendezvényeire fordították. Emiatt több vitája volt Zuschlag Jánossal és 2001-ben elhagyta az ISZM-et és felhagyott a politizálással is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!