Kék hírek, bulvár

2009.05.21. 08:04

Tiltott kéjelgés miatt ül a három fiatal lány

Nem csak az a három lány került őrizetbe az elmúlt 24 órában, akik Lajosmizse közelében árulták bájaikat. Rendőrségi híreinkből kiderül, hogy az egyszerű táskatolvajok is lebukhatnak egyszer...

Baon.hu

DUNAEGYHÁZA Szerdán reggelre valaki betört egy dunaegyházi lakóházba, és ellopott onnan körülbelül 600 ezer forint készpénzt.

BAJA Ugyanezen az éjszakán betörték az ajtaját Baján az 55-ös főút mellett lévő autókereskedés irodahelyiségének, ahonnan egy notebookot loptak el, 350 ezer forint értékben.

KECSKEMÉT/EGER Őrizetbe került szerdán 29 éves egri férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy még 2008. december 16-án, egy kecskeméti általános iskola konyhájának öltözőjéből, lopta el az ott dolgozó nő táskáját. A táskában pénztárca, parfüm, 15 ezer forint értékű vásárlási utalvány, 25 ezer forint készpénz, és a táska tulajdonosának nevére kiállított négy bankkártya volt. Az egyik bankkártyával, kétszer vettek is fel készpénzt, összesen 70 ezer forintot. A lopással okozott kár összesen: 120 ezer forint.

KECSKEMÉT Őrizetbe került egy 25 éves kecskeméti férfi is, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 15-re virradóra betört egy kecskeméti lakásba, és onnan laptopot, mobiltelefont, táskát, pénztárcát, készpénzt, iratokat vitt el, úgy 1 millió forint értékben.
 
LAJOSMIZSE Tiltott kéjelgés miatt, szabálysértési őrizetbe került szerdán két 19 éves kecskeméti, és egy 30 éves lajosmizsei nő, akik az 52-es főút 10-es és 13-as kilométerszelvénye között az úttesten állva, az arra közlekedőknek jelezték, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesítenének. Mivel mindezt védett övezetben követték el, és a felszólítás ellenére sem hagyták abba, őrizetbe vette őket a rendőrség.

Határrendészeti hírek

Eljárás indult három afgán állampolgárral szemben, akik elmondásuk szerint egy kamionban megbújva, ismeretlen határátkelőhelyen követtek el tiltott határátlépést. Kedden este fogták el őket Kiskunhalas központi autóbusz-pályaudvarán. Okmányokkal nem rendelkeztek, Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, így menekültstátuszt kértek, ezért a Békéscsabai Befogadó Állomásra vitték őket.

Megyénk határátkelőhelyein, szerdán egy szerb, két horvát és két makedón állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük Franciaország és Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, egy ember pedig 10 napot túltartózkodott Schengeni területen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!