Kék hírek, bulvár

2009.05.10. 09:58

A női parfüm is kellett a betörőnek

Lajosmizsén egy házba ismeretlen tettes péntek este behatolt és két laptopot, arany és ezüst ékszereket, 25 ezer forint készpénzt és női parfümöket lopott el körülbelül 700 ezer forint értékben.

baon.hu

Lajosmizsén, a Tarnai utcában szombat este elloptak egy Malaguti Medison robogót, melynek értéke 400 ezer forint.

Mátételken szombat hajnalra ismeretlen tettes ellopot 16 darab melegépítményes és két nagy bocanádi méhkaptárt a benne lévő 20 darab méhcsaláddal együtt. A kár 600 ezer forint.

Solton egy faiskolai telephelyéről szombat virradóra ismeretlen tettes 20 darab gyermekcsúszdát lopott el 460 ezer forint értékben.
 
Szombaton reggel a határőrök az 53-as számú főúton megállítottak egy Suzuki SX4 jáművet, melyben két magyar utason kívül három szerb állampolgár is tartozkodott. Az igazoltatás során kiderült, hogy a két idősebb szerb állampolgár ellen Ausztria beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, a harmadik, 17 éves szerb állampolgár pedig nem tudta magát igazolni. A két magyar beismerte tettét, ezért embercsempészet miatt őrizetbe vették, a szerb állampolgárokat pedig átadták az illetékes hatóságnak.

Szombat öt szerb és egy macedon állampolgárról derült ki, hogy nem rendelkeznek érvényes vízummal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!