Kék hírek, bulvár

2009.04.16. 08:00

Zuschlag ma újra a bíró elé áll

Folytatódik a bíró betegsége miatt hosszabb szünetre kényszerült Zuschlag-per Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

Noszlopy

Mint korábban már hírt adtunk róla: dr. Fodor Endre bírót az egy hónappal ezelőtti, utolsó tárgyalási napot – március 17-én volt utoljára Zuschlag a tárgyalóteremben – követően legyőzte az influenza. A betegségéből azóta felépült ugyan a bíró, ám ezt követően a már korábban betervezett „húsvéti szünet” miatt nem voltak tárgyalási napok a perben.


 
Ma (csütörtök) a vádlott társak tehetnek majd fel kérdéseket Zuschlag Jánosnak: ez ugyanis többségüknél elmaradt az ex-politikus vallomását követően. Így például a barátja, Györfi Ludovic is megkérdezheti tőle, miért ismerte el, hogy Erdélyben ő bújtatta Zuschlag titkárát, Lados István. Holott Ludovic korábban teljes komolysággal azt mondta a bírónak, hogy szó sem volt bújtatásról. Állítása szerint a személyi titkár idegkimerülése miatt, egyfajta levegőváltozás érdekében szervezte meg Lados fél évig tartó Erdélyi „kirándulását” Györfi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!