Kék hírek, bulvár

2009.04.02. 14:33

Teherautó és személykocsi ütközött

A 44-es főúton történt baleset, egy teherautó és egy személykocsi karambolozott. Egy ideig teljes volt az útzár az adott szakaszon.

baon.hu

Mindkét sofőr súlyosan megsérült abban a balesetben, ami ma (csütörtök) délután 2 óra körül történt a 44-es főúton.

A rendőrök jelenleg is helyszínelnek, tudtuk meg Nyíkos Tamás rendőrségi szóvivőtől. Egyelőre annyit tudunk, hogy egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 17-es kilométerszelvénynél. A baleset miatt teljes volt az útzár az adott szakaszon fél 4-ig. A forgalmat Lakitelek és Szentkirály irányába terelték.

Nyíkos Tamás a részletekről beszámolva elmondta, hogy egy nyergesvontató haladt a főúton Nyárlőrincről Kecskemét felé. Vele szembe egy Lada személygépkocsi közlekedett. A Lada a rendőrség információi szerint a karambol előtt több autót, teherautót is megelőzött. Feltehetően egy szabálytalan előzése okozta a balesetet is.

A nyerges vontatóval szerencsére nem frontálisan ütközött, az egymással szemben haladó két jármű oldala ért alaposan össze. Mindkét sofőr félrekapta a kormányt és az árokban kötöttek ki. A nyerges és a Lada vezetője is kórházba került, súlyos sérülésekkel.

A 44-es főút érintett szakaszán egy ideig még várhatóan lassan halad a forgalom, ugyanis a nyergest csak műszaki mentéssel tudják a szakemberek elvinni a baleset helyszínéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!