Kék hírek, bulvár

2009.04.13. 10:23

Ötszázezret érő nyakláncot téptek ki a férfi nyakából

Rablás Kecskeméten, betörés Félegyházán, illegális bevándorlók a határnál. Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei olvashatók alább.

Baon.hu

KECSKEMÉT Rablás gyanúja miatt tett bejelentést egy 22 éves kecskeméti lány. Elmondása szerint vasárnap éjjel a lakásuk mellett az utcán két ismeretlen bántalmazta 24 éves élettársát. A dulakodás közben kitépték párja nyakából az aranyláncát és továbbálltak. A nyaklánc értéke 500 ezer forint.

KISKUNFÉLEGYHÁZA Vasárnap éjjel egy kiskunfélegyházi italdiszkont riasztója betörést jelzett. Valaki az italdiszkont raktárépületének a hátsó részén egy befalazott ajtót kibontva bejutott az épületbe és a raktárból dohányárut lopott el, körülbelül 1 millió 200 ezer forint értékben, valamint alkoholt úgy 100 ezer forint értékben.

Határrendészeti hírek

Eljárás indult három koszovói, két felnőtt és három fiatalkorú afgán, valamint két szerb állampolgárral szemben, akik tiltott határátlépést követtel el. Magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét a helyszínen hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért előállították őket.

Megyénk határátkelőhelyein vasárnap két horvát és egy szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy velük szemben Németország és Ausztria beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, a harmadik személy ellenőrzésre átadott útlevele pedig hamisított volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!