Kék hírek, bulvár

2009.04.16. 10:43

Kiderült a börtön-mobil titka

A feleségével, az anyjával és egy férfivel – akinek a neve eddig a perben nem merült fel – beszélt a börtönben illegálisan tartott mobiltelefonján Zuschlag János – jelentette be ma reggel a tárgyalóteremben dr. Fodor Endre bíró.

Noszlopy

Mint korábban hírt adtunk róla: Zuschlag börtöncellájában, tavaly októberben egy mobiltelefont találtak a fegyőrök. A telefon egy üres cigaretta dobozba rejtve, a szemetes ládában volt. A telefont lefoglalták, majd a Szegedi Katonai Ügyészség eljárást indított és találtak egy fegyőrt, akiről azt gyanítják, hogy ő csempészte be a mobilt Zuschlagnak. A smasszer ellen eljárás indult.

A Zsuchlag-per bírája, dr. Fodor Endre kezdeményezte, hogy a telefon híváslistáját ellenőrizzék. Ennek során derült ki, hogy a feleségével, az anyjával és egy férfivel beszélt Zuschlag János a cellából. Kiderült az is, hogy a mobil telefonkönyvében szerepelt egy Lados nevű férfi is – Lados István volt korábban Zuschlag János személyi titkára, aki beismerő vallomást tett a perben. A telefonkönyvben lévő Lados azonban nem azonos a személyi titkárral. Lévén, hogy egy lajosmizsei gazda és így vélhetően tévedésből került a neve a Zuschlag-mobilba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!