Kék hírek, bulvár

2009.04.24. 09:48

Három gyerek is megsérült

Kiskunfélegyházán egy péntek reggeli karambolban három gyerek is megsérült. Az első információk szerint egyiküknek sem volt becsatolva a biztonsági öve.

baon.hu

Reggel 8 óra előtt Kiskunfélegyházán a Batthyányi utcáról a Bercsényi utcába akart átmenni egy Ford, amit egy 40 éves helyi férfi vezetett. A kocsiban egy 6 éves kisfiú is ült, aki nem volt bekötve – tájékoztatott a részletekről Mihálnyné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy másik Ford érkezett a Teleki Pál utcáról a kereszteződéshez. Ezt egy 37 éves helyi nő vezette, a kocsiban egy kisfiú és egy kislány utazott.

A két autó összeütközött, a balesetben mindhárom gyerek megsérült. Az 5 éves kisfiú gyerekülésben ült ugyan, de a biztonsági öv nem volt bekötve. A fiúcska súlyos sérülést szenvedett. A 2 éves kislány is könnyebben megsérült, neki be volt csatolva az öve. A sofőr nem sérült meg.

A vétlen autóban utazó 6 éves fiú könnyű sérüléseket szenvedett, akárcsak a kocsit vezető férfi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!