Kék hírek, bulvár

2009.04.08. 07:18

Harcosok klubja Dunaegyházán

Két dunaegyházi fiú verekedett tegnap az iskolához közel. Csatájukon felbuzdulva még két srác esett egymásnak és egy autó is megrongálódott. A rendőrség csoportos garázdaság ügyében nyomozást rendelt el.

baon.hu

A Dunaegyházi Általános Iskolához közel tegnap (kedd) 13.30 körül két fiú összevitatkozott, majd  a szóváltásból verekedés lett. Közben 13 éves barátja segítségére sietett egy 15 éves dunaegyházi srác, de egy 16 éves fiú megállította és ők is elkezdtek harcolni egymással. A verekedés közben az egyik fiú egy parkoló autónak esett és a hátsó lámpa kitört. 15 ezer forint kárt keletkezett. A Kunjszentmiklósi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Kerekegyházi bekerítetlen tanya disznóóljából 13 darab választási malacot loptak el tegnap virradóra. A kár 235 ezer forint.

Érsekcsanádon egy hétvégi házba törtek be ismeretlenek kedd éjjel. Ellopták a ladikot, a motoros fűrészt és a horgászfelszerelést. Több mint 400 ezer forint kárt okoztak a tulajdonosnak.

A határátkelőhelyeinken tegnap 3 szerb állampolgárról derült ki, hogy Svédország és Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el ellenük, vagy nem rendelkeztek érvényes vízummal, egy bolgár állampolgárt viszont tiltott határátlépés közben kaptak el a határőrök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!