Kék hírek, bulvár

2009.04.07. 07:46

Fülön csípték a tolvajokat

Jócskán adtak munkát a rendőröknek a tolvajok a napokban. Egyebek között Kiskőrösön egy besurranó tolvajt fogtak el, míg Kiskunhalason egy kocsi feltörő került zsarukézre.

baon.hu

Baján, egy bekerített területről 20 darab méhkaptárt loptak el ismeretlen tolvajok a napokban. A kaptárok és a bennük lakó méhcsaládok értéke 460 ezer forint.

Érsekhalmán, a Hild soron egy műhelyből tűnt el az YFZ-034 rendszámú, Belarusz típusú mezőgazdasági vontató vasárnap éjszaka. A vontató értéke 1,5 millió forint.

Hetényegyháza külterületén egy építési telekről lopott el valaki hétfőre virradóra két betonkeverő-motort, cementet, talicskát, áthidalókat és szerszámokat. A tolvaj 400 ezer forint kárt okozott a tulajdonosnak.

Hajós külterületén, az 54-es főút mellett, egy szőlőültetvény végében parkolt egy személyautó, aminek ablakát ismeretlen tolvaj betörte. Az utastérből 200 ezer forint és a tulajdonos iratai tűntek el.

Jánoshalmán egy 18 éves fiatalembert vettek őrizetbe a rendőrök. Azzal gyanúsítják, hogy a városban egy garázsba tört be vasárnap hajnalban, ahonnan benzint, akkumulátort és pótkereket lopott el.
 
Kecskeméten a rendőrök már nyomoztak egy kábítószeres ügyben. Hétfőn őrizetbe vettek egy 24 éves kecskeméti nőt, aki a gyanújuk szerint még február 10-én egy szegedi férfinek 131 gramm növényi eredetű kábítószert adott el.

Kiskőrösön az általános iskolában fogtak tolvajt hétfőn délelőtt. A tanáriban egy női táskában kutatott éppen a szarka, amikor rajtakapták. Így ugyan nem lopott el semmit, de neki állt feljebb, fenyegette a tanárokat, és a folyóson egy ablakot is betört.

A kiskunfélegyházi rendőrök keresik azt a trükkös tolvajt, aki hétfőn éjjel, az M5 autópálya jobb pályatestén, az úgynevezett Petőfiszállási pihenőhelynél egy bolgár állampolgár személygépkocsijának jobb hátsó kerekét kiszúrta, a sértett figyelmét elterelte, majd a kerékcsere közben ellopott a gépkocsiból elektronikai cikkeket és 9 ezer forintot, összesen több mint 1 millió forint kárt okozva. 

Kiskunhalason egy ház udvarán parkoló Volkswagen Passat-ot valaki összekarcolta. A rongálással 300 ezer forint kárt okozott az ismeretlen.

Kiskunhalason a Vasút utcában egy ott parkoló személyautó ablakát törte be valaki, hogy elvigye a kocsiban hagyott értékeket. A rendőrök azonban a lopást megakadályozták, és őrizetbe vettek egy 19 éves helyi fiatalembert. A férfit a rendőrség több, a városban elkövetett gépkocsi feltöréssel is gyanúsítja.
 
Határrendészeti események:
 
Megyénk határátkelőhelyein, hétfőn 2 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy a személyek
nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, így visszairányításra kerültek Szerbia területére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!