Kék hírek, bulvár

2009.04.06. 18:09

Fegyveres rablás: nem játszani ment a kaszinóba a férfi

Címkék#Kecskemét

Fegyveresen elkövetett rablás miatt emeltek vádat a 24 éves, kecskeméti F. Krisztián ellen, aki pisztollyal vitte el a bevételt egy játékteremből.

N. N. M.

A rendőrséggel szemben lévő, Dobó körúti kaszinóba még tavaly szeptember 20-án, nem sokkal éjfél után lépett be a fegyveres. – A pulthoz lépett, mely mögött a kaszinó alkalmazottja ült, és a nála lévő maroklőfegyvert a férfira szegezte. Többször is erélyesen felszólította, hogy adja át a bevételt, miközben átadott egy műanyag szatyrot, hogy abba tegye az alkalmazott a pénzt. Amennyiben pedig nem dolgozik gyorsan, és nem a nagyobb címleteket teszi a zacskóba, akkor szétlövi a fejét – ismertette a most elkészült vádiratot dr. Szabó Ferenc megyei fÕügyész-helyettes.



Közben a játékteremben lévő vendégekre is rákiáltott a támadó. Arra utasította őket, hogy – mintha mi sem történt volna – forduljanak vissza a
gépekhez, és játsszanak csak tovább.

A rabló végül 46 ezer forinttal távozott a helyiségből. A bíróságra most benyújtott vádirat különlegessége, hogy a bűncselekményt a fiatal férfi nem egyedül, hanem egy társával követte el. Utóbbi a játékterem előtt őrködött, amíg F. Krisztián átvette bent a pénzt.

Csakhogy a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfi bűntársát nem sikerült megtalálniuk a rendőröknek, és Krisztián sem volt hajlandó elárulni a barátja nevét. Így egyedül ül majd a vádlottak padján, és vélhetően egyedül fogja kifizetni az eljárás végén a nyomozás során felmerült négyszázezer forintos bűnügyi költséget is. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!