Kék hírek, bulvár

2009.04.24. 13:12

Égett egy ház Tompán - képekkel

Címkék#tűz#tompa

A 2,5 és a 11 éves gyereket is időben kimenekítették abból a családi házból, ami csütörtökön este kapott lángra.

Pozsgai Ákos

íextra>Sikerült megmenteniük a halasi tűzoltóknak azt a családi házat Tompán, a Vörösmarty utcában, amely tegnap (csütörtök) késő este kapott lángra. A fából készült lomkamra kapott lángra, onnan terjedtek át a tűz a főépületre.

Időben sikerült kimenekülniük az égő házból a családtagoknak, köztük egy 2,5 és 11 éves gyermekeknek is, így személyi sérülés nem történt. A ház tetőszerkezetének egy része már égett, amikor megérkeztek a tűzoltók, akinek sikerült megfékezniük a tüzet. A lángok a lomtárként használt melléképületről terjedtek át, amely eddig ismeretlen ok miatt kigyulladt. A negyven négyzetméteres fa szerkezetű építmény teljesen leégett, sikerült viszont megmenteni a családi házat a tűzoltóknak. Az anyagi kár azonban így is jelentős, az elsődleges becslések szerint mintegy félmillió forint, tájékozatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!