Kék hírek, bulvár

2009.01.18. 11:03

Unatkozik a börtönben Zuschlag

Unatkozik a cellájában a különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás vádjával tavaly októberben bíróság elé állított Zuschlag János.

Noszlopy

A büntetőper ugyanis – mint korábban hírt adtunk róla – február 11-ig szünetel, a börtön egyhangú napirendje pedig próbára teszi a szocialista politikust.

A Mátyási utcai börtönből származó, nem hivatalos információk szerint Zuschlag reggel 5.30-kor kel fel, és 22 órakor fekszik, úgyanis akkor van a háromszemélyes cellában a takarodó.
Naponta egy órát sétálhat az udvaron, és amikor csak teheti a börtön könyvtárában válogat. Úgy tudni, hogy az orosz és a szovjet irodalom a kedvence, valamint a történelmi tárgyú könyvek, hiszen Zuschlag – mint ismert – történelem tanári diplomával rendelkezik.

A december 11-étől szünetelő büntetőper csak február 11-én folytatódik. Dr. Fodor Endre akkor fogja majd kihirdetni, hogy az egyik kecskeméti ügyvéd, dr. Sándor László kezdeményezésének eleget téve megidézi-e tanúként Gyurcsány Ferencet, Orbán Viktort, Dávid Ibolyát, Fodor Gábort, Deutsch Tamást, Jánosi Györgyöt, Göncz Kingát, valamint Demszky Gábort.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!