Kék hírek, bulvár

2009.01.09. 17:19

Újabb baleset Mélykúton - Képgalériával

Hárman könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely ma (péntek) délelőtt történt Mélykút belterületén. Egy kisteherautó hajtott ki úgy egy kereszteződésben, hogy nem adott elsőbbséget a védett útvonalon érkező személyautónak.

Pozsgai Ákos

A mentősök szerint a működő légzsák és a bekapcsolt biztonsági öv mentette meg az utasokat a komolyabb sérülésektől. Mélykúton két nap alatt ez volt a második komolyabb közlekedési baleset.

Farkasné Wodring Zsuzsanna elmondta, hogy a balesetben a vétlen személyautó utasai és a szabálytalanul közlekedő kisteher-gépkocsi vezetője is megsérültek. A sérülteket kettő mentőautó szállította a kiskunhalasi kórházba.

A halasi mentőállomás vezetője, Nagy József mentőtiszt szerint azért nem sérültek meg komolyabban a két járműben ülők, hogy működött a légzsák, illetve használták a biztonsági övet. Az anyagi kár azonban több millió forintra tehető.

Mint azt megírtuk, Mélykúton tegnap (csütörtök délután) is történt egy közlekedési baleset, ekkor egy 57 éves helybéli férfi a helyszínen életét vesztette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!