Kék hírek, bulvár

2009.01.19. 11:22

Kolbászt és dobozos sört vásárolt a férfi mielőtt öngyilkos lett - Képekkel

Címkék#Kiskunhalas

Egyelőre tisztázatlan, hogy miért lépett a közeledő vonat elé az a 20 éves inokai fiatalember, akit hétfőn reggel fél hat előtt néhány perccel gázolt halálra a Kelebia-Budapest között közlekedő személyvonat Kiskunhalason, a Bajzai utcai vasúti átjáró közelében.

Pozsgai Ákos

A mozdonyvezető emlékezete szerint a férfi már várta a szerelvényt, felnézett a közeledő vonatra, majd a kabátja kapucniját a fejére húzta és felment a sínek közé a robogó mozdony elé. A rendkívüli haláleset körülményeit a kiskunhalasi rendőrkapitányság államigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Érthetetlen, hogy miért lett öngyilkos a fiatal férfi, aki nem sokkal előtte még egy közeli élelmiszerboltban bevásárolt - kolbászt, dobozos sört és üdítőt vett -, majd a kerékpárjára ült és feltehetően munkába indult. A biciklijét a vasúti töltés közelében a földre döntve találták meg a rendőrök az élelmiszerrel együtt.

A felismerhetetlenségig összeroncsolta a mozdony a férfi holttestét, az egyik lába leszakadt, rajta a cipőjével, a másik cipőt több tíz méterrel arrébb találták meg a sínek között. A Budapest felé közlekedő személyvonat gázolta el. 

A helyszínelő rendőrök nem találtak búcsúlevelet az áldozatnál, egyelőre tisztázatlan, hogy miért lett öngyilkos. A személyvonat másfélórás késéssel folytathatta útját Budapest felé, a helyszínelést reggel nyolc óra körül fejezték be a rendőrök.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!