Kék hírek, bulvár

2009.01.14. 10:25

Kisebb balesetek Bács-Kiskunban az ónos eső miatt

Bács-Kiskun déli és középső részén, legfőképpen Baja, Kalocsa, Kiskunmajsa, Kiskunhalas, Kiskőrös térségében okozott ma (szerda) reggel és délelőtt eddig gondot az ónos eső – tudtuk meg a megyei katasztrófa-védelmi igazgatóság ügyeletén. Több árokba csúszott gépjárműről is tudnak, de tűzoltók segítségét eddig még sehonnan sem kérték.

Noszlopy

A mentőket az említett térségben egy órán belül 15 esetben riasztották. Elcsúszott, végtagsérült emberekhez, illetve közúti balesetekhez – tájékoztattak 9:30-kor a mentők megyei ügyeletén.
Kiskunmajsán, a Rákóczi utcában egy kisteherautó „fara” csúszott meg – tudtuk meg a rendőrség szóvivőjétől. A teherautó elsodort egy kerékpárost. A helyszínelés tart. 
Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján délelőtt egyébként a térségre érvényes figyelmeztető előrejelzés Bács-Kiskunra vonatkozóan már nem piros, hanem „csupán” narancssárga volt, ami arra enged következtetni, hogy a nehezén már túl van a megye.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!