Kék hírek, bulvár

2009.01.11. 08:13

Két évig nem vezethet az ittas ámokfutó

Gyorsított eljárásban 146.600 forint pénzbüntetésre, 48 ezer forintos bűnügyi költség megfizetésére, és 2 év járművezetéstől történő eltiltásra ítélték azt a kecskeméti férfit, aki Karácsony este ittas járművezetéssel kukákat borított fel, majd két autót is összetört a kocsijával.

Noszlopy

Elsőként a Lóverseny utca 31. előtt, szabályosan parkoló Volkswagen Passatnak ütközött. Az álló járműben szerencsére senki sem tartózkodott, viszont az ütközéstől megrongálódott a jobb első sárvédője és a lökhárítója is. Az ámokfutó nem állt meg: elért a Lóverseny és a Március 15. utca kereszteződésébe, ahol ütközött egy Golffal. A vétlen autó két utasa nem sérült meg, az autó első lökhárítója, jobb hátsó sárvédője, valamint bal hátsó futóműve viszont igen. Nem sokkal később a rendőrök megtalálták, előállították, és vérvételre vitték az ámokfutót. A vérében 1.99-2.05 ezrelék alkohol volt. A jogosítványát még a helyszínen elvették, az ügyészek pedig gyorsított eljárásban vitték bíróságra, majd csütörtökön (január 8-án) meghozta a jogerős ítéletet a Kecskeméti Városi Bíróság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!