Kék hírek, bulvár

2009.01.08. 13:34

Gázvezetéket szakított el a szerelmes ámokfutó Kiskunhalason

Címkék#Kiskunhalas

Órákon át, ömlött a gáz a Vezér utcában, miután egy helybéli fiatalember autóval nekihajtott egy családi ház kerítésének, ahol összetört egy gázórát és elszakította a földben húzódó gázvezetéket. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de több mint négy órára fűtés nélkül maradt a házban lakó család.

Pozsgai Ákos

A Polgár utca felöl hajtott nagy sebességgel egy Lada gépkocsi szerda este kilenc óra előtt néhány perccel a Vezér utcára, mikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, és egy kerítésnek csapódott. A balesetben a gépkocsit vezető harminc év körüli halasi férfi nem sérült meg, viszont az autó eleje összetört. Megrongálódott a kerítésbe épített gázóra is és elszakadt az úttest alatt húzódó műanyag gázvezeték. Több órán át, ömlött a gáz a sérült vezetékből. A halasi tűzoltók biztosították a helyszínt, hogy a gáz ne gyulladjon be. Időközben megérkeztek a DÉGÁZ szakemberei is, akik légkalapáccsal törték fel a fagyos talajt, hogy hozzá tudjanak férni a vezetékhez. A hibát hajnali egy órára tudták elhárítani és csak ekkor kapcsolhatták vissza a fűtést a mínusz tíz fokos hidegben.
Helyszíni információink szerint az ámokfutó férfi mielőtt kocsiba szállt volna, a barátnőjével összeveszett és apja kocsiját annak tudta nélkül vitte el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!