Kék hírek, bulvár

2009.01.20. 07:36

Gáz-riasztó pisztolyt vitt el a betörő

Eltűnt egy gáz-riasztó pisztoly és egy faházat is felgyújtott valaki.

Baon.hu

Baján a Nagy István utcában egy garázsban járt tolvaj tegnap (hétfőn). Szerszámokat lopott el, összesen 300 ezer forint értékben.
 
Lakiteleken, a Széchenyi körúton egy tüzép telep irodájából lopott el valaki a hét végén 35 ezer forintot és több csaptelepet. A kár 300 ezer forint.
 
Kecskeméten egy Serleg utcai házban járt betörő hétfőn. Arany ékszereket, gáz-riasztó pisztolyt és egy karórát lopott el, a tulajdonosnak 900 ezer forint kárt okozott.
 
Szabadszálláson is egy ismeretlen betörő munkálkodott vasárnap. Egy szivattyúházból vitt el 7 darab mágnes kapcsolót, ezer összértéke 1 millió 150 ezer forint.
 
Dunavecsén rongálás miatt nyomoznak a kunszentmiklósi rendőrök. Hétfőn délután a József Attila utcában egy faházat gyújtott fel valaki, a tűz másfél millió forintos pusztítással járt.
 

Határrendészeti események:

A kelebiai határátkelőn tegnap két szerb és két horvát állampolgárt fordítottak vissza a határrendészek, akik érvényes vízum nélkül próbáltak meg hazánkba utazni.

Baon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!