Kék hírek, bulvár

2009.01.24. 07:46

Egy aki mindent visz...

Pénteken egy betörő egy soltvadkerti családi házból szinte minden elektromos eszközt elvitt másfél milliós kárt okozva a tulajdonosoknak.

Baon.hu

Kiskunhalas, Inoka-Kistelek pusztán lévő erdőterületekről ismeretlen tettes december és január között körülbelül 60 köbméter akácfát termelt ki és lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár: 900 ezer forint. 
 
Soltvadkerten egy Damjanich utcai családi házban betörő járt péntek délután, ahonnan arany ékszereket, két darab digitális fényképezőgépet, kettő laptopot, egy GPS készüléket lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár másfél millió forint. 
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett előbb egy 39 éves nőt, majd egy 16 éves fiatal férfit, akiknél az igazoltatás megállapította,
hogy ellenük (külön-külön) a kecskeméti Városi Bíróság elfogató parancsot bocsátott ki.

Határrendészeti események:

Pénteken a Kelebiai határátkelőnél Szerbiába irányították vissza azt a két szerb állampolgárt, akiknél az ellenőrzés megállapította, hogy egyikük sem rendelkezik a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.  Elfogtak 7 felnőtt és 3 gyerek szerb és koszovói állampolgárt is, akik illegálisan léptek országunk területére a zöldhatáron. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!