Kék hírek, bulvár

2009.01.22. 07:19

A betörők napja volt

Számos betörés történt tegnap Bács-Kiskunban és a határrendészeknek is akadt dolguk.

Baon.hu

Kecskeméten, az Erzsébet körúton szerdán reggel járt betörő egy lakásban, de nem vitt el semmit. A rongálással viszont 30 ezer forint kárt okozott. Majd átment a szomszédos lakásba is, ahonnan egy plazmatévével távozott. A készülés értéke közel 300 ezer forint, a rongálással ott 30 ezer forint kárt okozott a tolvaj.

Sükösdön, az Ady Endre utcában is tolvaj járt tegnap. Egy lakásból két laptopot, egy i-phone-t és arany ékszert lopott el, közel egy millió forint értékben.

Szeremlén, a Duna parton egy hétvégi házba tört be valaki, és vitt magával egy csónakmotort, több varsát és horgászfelszerelést. A tolvaj zsákmánya 300 ezer forintra tehető.

Tiszaalpáron egy Dózsa György utcai lakásból tűnt 400 ezer forint szerdán hajnalban. Az ismeretlen tolvajt a kiskunfélegyházi rendőrök keresik.
 
Határrendészeti események:

A kelebiai határátkelőről Szerbiába küldtek vissza három szerb és egy bosnyák állampolgárt szerdán. Mindannyian érvényes vízum nélkül akartak hazánkba utazni. A határrendészek elfogtak három szerb állampolgárt is, akik a zöldhatáron szöktek át Magyarországra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!