Kék hírek, bulvár

2009.01.21. 15:27

A bankrabló esete a térfigyelő kamerákkal

Címkék#Kecskemét

A rendőrség továbbra sem ad ki tájékoztatást arról, hogy a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet kecskeméti, Bocskai utcai fiókjához közel lévő két Wesselényi utcai bank külső biztonsági kameráinak felvételén látszik-e a menekülő rabló, aki tegnap (kedd) fegyverrel kényszerítette a banktisztviselőket a pénz átadására.

Noszlopy

Információink szerint a felvételek elemzése jelenleg is tart. Közben a baon.hu egyik hozzászólója annak a véleményének adott hangot, hogy szerinte a kecskeméti térfigyelő kamerák sok esetben nem működnek a városban, mert a fenntartásuk drága. Ezzel kapcsolatban Mihályné Bornemisza Eleonóra rendőr őrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy Kecskeméten jelenleg 16 térfigyelő kamera van üzemben. Ebből a bankrablás idején kettő nem működött, ám ezek nem a Bocskai utca közelében, hanem a város másik felében vannak.
- Természetesen kollégáim (egy külön nyomozói csoport), kedd délelőttől folyamatosan elemzi a térfigyelő kamerák felvételeit abból a szempontból, hogy segítséget tudnak-e adni a bankrabló elfogásához – mondta Mihályné. – Sajnos azonban a Bocskai utcai takarékszövetkezet mintegy 300 méter sugarú környezetében nincs egyetlen városi térfigyelő kamera sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!