Kék hírek, bulvár

2008.12.09. 08:31

Port kevertek egy férfi italába - észrevette ugyan, de így is kirabolták

Csoportosan elkövetett rablás miatt nyomoz a rendőrség. Hétfőn a késő éjszakai órákban, egy 47 éves kecskeméti férfi együtt szórakozott egy 29 éves nővel Kecskeméten egy kocsmában, ahol a nő ismeretlen eredetű szert próbált a férfi italába keverni, azért, hogy értékeit megszerezze.

Baon.hu

Ezt a sértett észrevette és nem ivott az italból, de később együtt mentek tovább egy másik kocsmába. Itt azonban a 29 éves nő már el tudta lopni a sértettnél lévő közel 70 ezer forintot, amivel együtt távozott.

Amikor a férfi észrevette, hogy a nő megrövidítette utána ment a nőnek. A Bethlen körúton utolérte, de a nő már nem volt egyedül: megjelent két 32 éves kecskeméti férfi és mindhárman verni kezdték a sértett férfit, és eközben elvették a telefonját is.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos
sérülést szenvedett. A kihallgatások során kiderült az is, hogy az ellopott mobiltelefont a gyanúsított nő élettársának, egy 27 éves kecskeméti férfinak odaadta. 
A gyanúsítottak őrizetbe kerültek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!