Kék hírek, bulvár

2008.12.06. 08:17

Kéziszerszámok a tolvajok listáján

Címkék#Egyéb

Úgy tűnik válság idején a munkanélküliség csak nő és már a tolvajok is kéziszerszámokat lopnak.

Baon.hu

Péntek reggelre Kiskunhalason egy gépkölcsönzőbe törtek be, és elloptak 3 darab Hitachi ütve fúrót, melynek értéke körülbelül 400 ezer forint.

A rendőrség keresik az a személyt, aki péntekre virradóra, egy lakiteleki férfi nyitott istállójából elvitt 3 darab fejős tehenet és egy üsző borjút. A bűncselekménnyel okozott kár 800 ezer forint.

Ugyanezen az éjjelen Kecskeméten az Irinyi utcában parkoló kisteherautó ablakát kifeszítette valaki, és a gépkocsiból Sthil fűrészt, sarokcsiszolókat, dekopír fűrészt, és egyéb kéziszerszámokat vitt el 300 ezer forint értékben.

Egy 35 éves lajosmizsei férfitől, pénteken délután, egy lajosmizsei vendéglátóhelyen ellopták a pénztárcáját, benne 550 ezer forint készpénzzel. 

Ismeretlen tettes péntek délután Kecelen, egy óvoda előtti parkolóban álló Peugeot 206 személygépkocsi ajtó üvegét betörte és az autóból elvitt egy női táskát amiben 250 ezer forint volt.


Határrendészeti híreink:
 
Tiltott határsértést követett el egy koszovói és két szerb állampolgár, akik előállításra kerültek. Eljárás indult egy szerb férfi ellen is, aki pénteken éjjel a Kelebia vasúti átkelőn belépő Beograd nemzetközi gyorsvonaton az ülés alatt megbújva akart a határon átjutni. Úti okmánnyal nem rendelkezett, magyarországi tartózkodásának jogszerűségét igazolni nem tudta, ezért ő is előállításra került tiltott határátlépés miatt.

Megyénk határátkelőhelyein pénteken két horvát hat szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, vagy ellenük Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!