Kék hírek, bulvár

2008.12.09. 08:02

Karácsony közeledtével is éppúgy dolgoznak a tolvajok, mint eddig

A kifosztottság érzése rossz, de ezen körülmények között is gyorsnak kell lenni. Legyen az első gondolat a bankkártyák letiltása. A további kellemetlenségek megspórolhatok vele. Hisz van már amúgy is épp elég.

Baon.hu

Hétfőn a kecskeméti Auchan Áruházban lévő kávézóban valaki ellopott az ott lévő egyik vendég kabátjából egy pénztárcát, benne 174 500 forint készpénzzel, bankkártyával és személyes okmányokkal. Kicsit később a tolvaj a megszerzett bankkártyával le is emelt a számláról 350 ezer forintot. A kár összesen: 528 500 forint.

Betörő járt hétfőn egy érsekcsanádi családi házban, ahonnan készpénzt
és arany ékszereket vitt el, összesen 733 ezer forint értékben.

Eddig ismeretlen betörő hétfőre virradóra egy kiskunfélegyházi tanyába
tört be, ahonnan különféle szerszámgépeket, benzines fűkaszát, illetve
egy permetezőt lopott el 1 millió forint értékben.

Rongálás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen, aki december 05. és december 08. között Soltvadkerten egy pincészetben a bortartályok csapjait leverte, melynek következtében a bennük tárolt mint egy 5 ezer hl bor a pincében, illetve a pincészet területén szétfolyt. A rongálással okozott kár közel.: 30 millió forint. 

Határrendészeti hírek
Hétfőn Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti
határátkelőhelyén öt szerb állampolgár lett visszairányítva Szerbia területére, mert egyikük sem rendelkezett a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal. 
Emellett elfogtak a határrendészek 11 koszovói, illetve albán állampolgárt is, akik illegálisan akartak országunk területére lépni. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!