Kék hírek, bulvár

2008.12.05. 08:05

Hűtőolajat és készpénz loptak - Milliós kárt okoztak

Milliós lopások történtek az elmúlt néhány napban. Népszerű volt a hűtőolaj, a motorkerékpár és a készpénz is... Rendőrségi híreinkből kiderülnek a részletek.

Baon.hu

Keresi a rendőrség azt az ismeretlent, aki december 1. és 4. között Fischerbócsán, egy a DÉMÁSZ Zrt. tulajdonát képező transzformátorból ellopott 70 liter hűtőolajat. Az olaj értéke 70 ezer forint, a rongálással okozott kár 1 millió forint.

Csütörtökön valaki betört egy tiszaalpári családi házba és a garázsból ellopta a UIX-911 rendszámú motorkerékpárt, valamint elvitt egy láncfűrészt és egy körfűrészt is. Az okozott kár 950 ezer forint.

A kiskunfélegyházi rendőrök keresik azt az ismeretlen tettest is, aki csütörtökön délután Kiskunfélegyházán, egy Juhász Gyula utcai lakásból ellopott egy táskát, benne 7 millió forint készpénzzel.


Határrendészeti hírek:
Csütörtökön Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyén két szerb állampolgárt irányítottak vissza Szerbia területére, mert egyikük sem rendelkezett a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal. Visszairányítottak egy szerb férfit is, akik ellen Ausztria beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!