Kék hírek, bulvár

2008.12.13. 12:22

Falatozás közben hasba szúrta az élettársát

Címkék#sükösd

Rövidesen bíróság elé állítják azt a sükösdi férfit, aki júliusban hasba szúrta élettársát. A megyei főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az 55 éves P. András ellen.

N. N. M.

A vádlott 10 évvel ezelőtt ismerkedett össze az asszonnyal, majd még abban az évben élettársai kapcsolatot létesítettek.
Sükösdön 2003-ban vásároltak közösen egy házat, ami azután 2006-ban – a vádirat szerint az asszony hibájából – részben kiégett. A tűz miatt a korábbi jó viszony megromlott. Nem javított a kapcsolatukon az sem, hogy idén júniusban, „gyanús telefonhívásokkal” tette féltékennyé a nő a férfit.

Egy júliusi napon a férfi Baján bevágott vagy hat üveg sört, aztán hazament. Sükösdön élettársa ittasan fogadta, majd veszekedtek egy kicsit. Ezután a férfi lefeküdt, de éjszaka felébredve falatozni kezdett. A szoba egyszerre volt konyha is, hisz egyhelyiséges a ház. Az asztal mellett állva evett a férfi, kezében kés és falatok. Mint a nyomozás során kiderült, a nő is felébredt, szidta párját. A férfi hallgatt egy darabig, aztán hasba szúrta élettársát, majd átment a szomszédba, ahonnan mentőt hívtak az életveszélyesen sérült nőhöz.

A vádirat szerint a gyors orvosi beavatkozáson és a véletlenen múlt, hogy életben maradt az asszony. A nyomozók egyébként a bűncselekmény elkövetése után vérvételre kísérték a férfit, és kiderült, hogy a véralkohol szintje 1,33 ezrelék volt, ami közepes ittasságnak felel meg. A most elkészült vádirat már megérkezett a Bács-Kiskun Megyei Bíróságra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!