Kék hírek, bulvár

2008.12.24. 11:04

Dulakodás az ellopott táskáért

Címkék#Kiskunhalas

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság rablás bűntett gyanúja miatt elrendelt nyomozás kapcsán őrizetbe vette 2008.12.22-én K. Mátyás (32 éves) kiskunmajsai lakost.

Baon.hu

2008.12.22. 18:45 óra körül a Kiskunmajsa Bánk bán utcai bolt előtt egy 39 éves kiskunmajsai hölgynek az őrizetlenül hagyott kerékpárjáról ismeretlen tettes eltulajdonította a táskáját. Miközben a sértett a táskáját kereste, a Kiskunmajsa, Fő u. és Bánk bán utca sarkánál levő kocsmában is érdeklődött. Itt egy általa ismeretlen férfi (K. Mátyás) szólította meg és közölte vele, hogy tudja ki lopta el a táskáját és meg is tudja mutatni, hol van. A férfi a sértettet a kocsma előtt levő villanyoszlophoz vezette és ott a táskát meg is találta. Ekkor K. Mátyás közölte, hogy a táskára ő is igényt tart, majd annak megszerzéséért a sértettel dulakodni kezdtek. A dulakodás közben a sértett zsebéből kifordult a pénztárcája, melyet az elkövető meglátott és megpróbálta azt elvenni. A sértett és K. Mátyás között dulakodás kezdődött. K. Mátyás a sértettet a dulakodás közben többször a villanyoszlophoz lökte, így sikerült a pénztárcát a sértettől elvenni, abból kivett 22 ezer forint készpénzt. A sértett a bűncselekmény következtében sérülést nem szenvedett. A kár egy része a lefoglalással megtérült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!