Kék hírek, bulvár

2008.12.29. 10:42

Bűnügyek, balesetek - 2008 december

Fia mellé akart kerülni a hűvösre egy apa, ezért rabolni ment, de balul sült el a dolog. Garázdaság miatt eljárás indult ellene, de nem zárták börtönbe. Emellett különös baleset történt a Bling-Bling diszkóban és egy lajosmizsei ház udvarán is. De ez még mindig nem minden, ami decemberben történt.

N.N.M.

Irány a börtön
Bűncselekményt akart elkövetni egy tiszaalpári férfi, hogy a fia mellé kerülhessen a börtönbe. Cs. Árpád – akinek 18 éves fia nem sokkal korábban követett el fegyveres rablást a barátjával Kiskunfélegyházán – bement a közelükben lévő sörözőbe, hogy rablás miatt őt is letartóztassák. Magával vitte 3 éves fia műanyag pisztolyát, amivel a bevételt követelte a pult mögött álló asszonytól. A kocsmában éppen ott tartózkodó törzsvendéget is halálra ijesztve ezzel. A rendőrség őrizetbe vette, de végül nem teljesült az apa vágya: nem csukták börtönbe, sőt szabadlábra helyezték. Garázdaság miatt folytatnak ellene eljárást.

Lesett a lépcsőről
Életveszélyes fejsérüléseket szerzett egy 18 éves fiatal férfi Kecskeméten. A Malom Központ Bling-Bling nevű diszkójából biztonsági emberek vezették ki a bevásárlóközpont lépcsőházába, ahol – egyelőre tisztázatlan körülmények között – lezuhant a lépcsőről. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz az ügyben.

Kabát a kéményben
A szerb határ melletti Madarasról az ország másik felébe, Gyöngyösre menekült az az 51 éves férfi, aki korábbi barátnője, O. Andrea házának kéményét egy kabáttal dugaszolta be. A véletlenen múlt, hogy a 31 éves nő és 9 éves fia, valamint 10 esztendős lánya nem fulladtak meg szénmonoxid mérgezésben. Néhány nap múlva a kéményseprő találta meg a kabátot a kéménykürtőben. Több emberen elkövetett emberölés kísérlete elkövetésének gyanúja miatt vették őrizetbe a rendőrök a férfit.

Karddal támadt
Emberölés kísérletének gyanúja miatt indult nyomozás egy 20 éves lajosmizsei férfi ellen. A gyanúsított egy lajosmizsei lakóház udvarán előzetes szóváltást követően, szamurájkarddal a jobb füle mögötti területen ütött meg egy 40 éves lajosmizsei férfit. A sérülés ugyan 8 napon belül gyógyul, ám a bíróság akár több évi szabadságvesztést is kiszabhat majd a karddal vagdalkozó emberre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!