Kék hírek, bulvár

2008.12.29. 09:51

Balesetek, bűnügyek - 2008 május

Csökkent a halálos balesetek száma és kevesebb emberölés történt 2008-ban Bács-Kiskun megyében, mint a megelőző években. A határ Bács-Kiskun megyei szakaszán több mint ezer illegális határátlépőt fogtak, ez jóval több az előző években megszokottnál. Összeállításunkban a megyében, 2008-ban történt legemlékezetesebb bűncselekményeket, baleseteket és tűzeseteket idézzük fel.

N.N.M.

Segítségre vártak – meghaltak
Ketten meghaltak, ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek az M5-ös autópálya lajosmizsei kijárata közelében történt balesetben. Egy magyar rendszámú Suzuki állt defekt miatt a leállósávban, és a műszaki segítséget várta. Eközben Szeged irányából egy osztrák Mazda személyautó érkezett, melynek vezetője jobbra húzta a kormányt és telibe kapta az autópálya szélén várakozó Suzukit. A magyar autóban hárman utaztak: ketten életüket vesztették, egy ember súlyos sérülést szenvedett. Az osztrák Mazdából egy súlyos és két könnyebb sérültet szállítottak kórházba a mentők.

Halott csecsemő
Megszülte, majd az udvari vécébe fojtotta csecsemőjét egy 22 éves nő Kecskeméten. A Búzaszentelő utcai házban élő asszonyhoz délelőtt 9 óra körül hívott mentőt a családja azzal, hogy erősen vérzik, és nőgyógyászati panaszai vannak. A megyei kórházban azután a nőgyógyász megállapította, hogy nemrég szült, amit azonban tagadott a nő. Ettől függetlenül riasztotta a rendőröket az orvos, majd nyomozók jelentek meg a kecskeméti háznál és megtalálták a kis holttestet.

Tanyasi támadás
Baseball ütővel felszerelkezett, kapucnis támadók rontottak rá egy Lajosmizse-Benei tanyán élő 13 román idénymunkásra. Agyba-főbe verték a tanya lakóit, akik közül végül 4 személyt szállítottak kórházba a mentők.

300 ezres bírság
Kiszabták az első 300 ezer forintos büntetést Bács-Kiskun megyében, gyorshajtás miatt. Egy ezüstmetál BMW 730D pörkölt Kecskeméten, a négysávos Budai úton 50 helyett 134 kilométeres tempóval, ami az új tarifatáblázat szerint kereken 300 ezer forintot ért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!