Kék hírek, bulvár

2008.08.05. 14:34

Szex ugyan volt, de az erőszak hazugságnak bizonyult Tiszakécskén

Hatóság félrevezetése címén tettek feljelentést a kecskeméti nyomozóügyészségnél a rendőrök egy 18 éves tiszakécskei nő ellen, aki vasárnap hajnalban azt állította, hogy megerőszakolta őt a Tisza-parton egy ismeretlen férfi.

Noszlopy

A nyomozás során kiderült, hogy az állítólagos erőszak gyanúsítottja egy 17 éves ceglédi kamasz. Ő a kihallgatása során nem tagadta a szexuális kapcsolatot, ugyanakkor elmondta, hogy az intim együttlét előtt a hölgy a diszkóban közölte vele, csak óvszerrel hajlandó erre. A férfi ezt követően szerezte be az óvszert.

A beszélgetésüknek a szórakozóhelyen több tanúja is volt, így a kihallgatások folytatásában az állítólagos sértettet már szembesítették a nyomozás eredményével. A hölgy ekkor beismerte, hogy félrevezette a rendőröket, és nem történt erőszak. A hamis vád miatt a tiszakécskei lány egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel számolhat.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!