Kék hírek, bulvár

2008.08.27. 08:05

Ők kötöztek, őket bilincselték

Elcsípte a rendőrség a csoportosan elkövetett rablás elkövetőit. A részleteket keresd rendőrségi híreinkben!

Baon.hu

Ismeretlen tettes kedden este egy kecskeméti lakóház ajtaját
befeszítette, és onnan 2 millió forintot lopott el. A rongálással
okozott kár úgy 100 ezer forint. 
 
A kunfehértói általános iskola igazgatója feljelentést tett ismeretlen
tettes ellen, ugyanis keddre virradóra valaki betört az iskolába, majd a
gazdasági irodában lévő lemezszekrényt felfeszítve elvitt 650 ezer forint készpénzt.
 
Február 01. és augusztus 23. között egy német állampolgár szanki tanyájának melléképületéből egy fűnyírót, egy komposztáló gépet,
egy aggregátort, egy szegélynyírót, egy kompresszort és egy láncfűrészt
loptak el, 457 500 forint értékben.
 
Csoportosan elkövetett rablás miatt őrizetbe vett a rendőrség egy 34 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társaival 2007. 12. 09-én éjjel megjelentek egy soltszentimrei tanyán, ahol az ágyban fekvő férfit és feleségét és azok két felnőtt gyerekét megkötözték, majd további erőszak kilátásba helyezésével a házban található készpénzt követelték. Az erőszak hatására a támadók megszereztek 300 ezer forintot, egyéb műszaki cikkeket, valamint a sértett Skoda személygépkocsiját, mellyel a helyszínről elmenekültek.
 
Határrendészeti híreink
Kedden hajnalban egy járőr az 53-as úton, az államhatártól két kilométerre, három szerb férfit igazoltatott. A férfiak szerb érvényes útlevelekkel rendelkeztek, de jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért előállították őket tiltott határátlépés miatt, majd kiutasították őket az országból 5-5, illetve 7 évre.

Megyénk határátkelőhelyein, kedden 3 horvát, 3 szerb, 1 ukrán és 3 orosz állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük Magyarországra, Olaszországba, Franciaországba, Németországba és Ausztriába beutazási- és tartózkodási tilalmat rendeltek el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, 1 személy pedig körözés alatt állt.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!