Kék hírek, bulvár

2008.08.07. 10:42

Majdnem kigyulladt egy konyha Kiskunhalason

Mint a halasmedia.hu a helyszínen megtudta, az egyik udvari lakásból dőlt a füst, ezért kérték a lánglovagok segítségét. Babud Jenő alezredes, Kiskunhalas tűzoltóparancsnoka is részt vett az akcióban, szerencsére kisebb kormozódáson kívül nem történt nagyobb baj.

halasmedia.hu

Dől a füst az egyik lakásból, háztűz van - erről szólt a bejelentés, amely fél tíz előtt futott be a halasi tűzoltóságra. Mivel az egyik egységük Kelebián van favágáson, így Babud Jenő, Kiskunhalas tűzoltóparancsnoka is beült a bázison lévő autóba és a Szilády Áron utcába indult.

Kisebb kormozódás volt, így nem volt szükség a tűzoltók beavatkozására. Egy konnektor és a kályhacső mellett volt kisebb tűz. A keletkezési ok csak vélelmezett, feltehetően egy csikk gyújthatott meg egy rongyot, ugyanis a szétszerelt konnektornál nem találtak gyulladásra utaló elváltozást. Az idős hölgy megijedt, de a tűzoltók őt is igyekeztek nyugtatni. Mindenesetre egy villanyszerelő is átvizsgálja majd a konyhai hálózatot.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!