Kék hírek, bulvár

2008.08.25. 07:09

Alkalom szüli a tolvajt

A bűnözőknek nincs pihenőnap: lopások, betörések, illegális határátlépések történtek vasárnap is.

Baon.hu

Ismeretlen tettes augusztus 19. és 24. között befeszítette egy kiskunhalasi ház ablakát, és egy Flipper gépbe rejtett 20 ezer Eurót vitt el. Az okozott kár: 4 millió 700 ezer forint. 
 
Vasárnap reggelre egy kecskeméti üzem telephelyén a jégkrémes kocsit
feltörte valaki, és jégkrémeket lopott el körülbelül 500 ezer forint értékben.

Augusztus 22. és 24. között betörtek egy lajosmizsei családi házba, műszaki cikkeket és egy lemezkazettából 100 ezer forint készpénzt loptak el. A veszteség 576 ezer forint. A rongálással okozott kár 5 ezer forint.
 
Bajai rendőrök keresik azt a tolvajt, aki vasánap reggelre reggelre ellopott egy Baján parkoló, lezárt YAMAHA segédmotor-kerékpárt, ami egy 16 éves bajai lányé volt. Az okozott kár körülbelül 300 ezer forint.

 

Határrendészeti híreink:

Megyénk határátkelőhelyein vasárnap négy szerb állampolgár elllenőrzése során állapították meg, hogy ellenük Magyarországra beutazási- és tartózkodási tilalmat rendeltek el, vagy nem rendelkeztek érvényes vízummal, egy személy pedig 45 napot túl tartózkodott Schengeni területen.

Vasárnap délután tiltott határátlépés miatt eljárás indult két szerb állampolgár ellen. Magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért idegenrendészeti őrizetbe kerültek a BKMRFK Kiskunhalasi Őrzött Szállásán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!