Kék hírek, bulvár

2008.07.30. 07:52

Monitorok, számítógépek és készpénz - ezeket csórták el Bács-Kiskunban

Ismét autóból loptak pénzzel megtömött táskát, de Baján a gimnáziumot sem hagyták békén. Kiskunfélegyházán és Tompán is keresnek egy-egy tolvajt. Íme, a részletek.

Baon.hu

Ma (szerda) hajnalban az M5-s autópálya hetényegyházi pihenőjénél, ismeretlen tettes a sofőr figyelmét elterelve, a nyitott autóból lopta el azt a kézitáskát, melyben 3000 euro készpénz volt.

Baján a III. Béla Gimnáziumban vasárnap délután és hétfő délelőtt közötti időben eddig ismeretlen tettes vitt el egy záratlan osztályteremből egy projektort, valamint egy laptopot. A lopással okozott kár 300 ezer forint.

Betörőt keres a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, aki keddre
virradóra Kiskunfélegyházán, a Jókai utcában egy irodaépületből két számítógépet és két monitort lopott el 250 ezer forint értékben.

Keresik azt a tolvajt is, aki tegnap Tompán, egy családi ház
udvarából lopott el egy lánctalpas munkagéphez tartozó alkatrészeket. A kár 700 ezer forint.

Határrendészeti események:

Kelebián
és Hercegszántón egy horvát, három bosnyák és három szerb
állampolgárt fordítottak vissza Szerbia területére. Egyikük ellen Németország beutazási és tartókodási tilalmat rendelt el, a többiek pedig nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges vízummal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!