Kék hírek, bulvár

2008.07.02. 09:07

A féltékenység öl, a féltékeny lő: Naponta 100-szor is felhívta a nőt a török

Címkék#Kecskemét

Másfél éve zaklatta a török férfi, és többször életveszélyesen megfenyegette. Ezért feljelentést tett a rendőrségen, és a török követségen is – mondta el kedden a kórházban az a kecskeméti nő, akit múlt csütörtökön, térden lőtt az azóta is körözött török Senol Can (57). V-né T. Katalin lőtt sebe gyógyul, lelki sebei azonban talán soha nem hegednek be.

Noszlopy

– Két éve ismerkedtem meg a törökkel, aki az első pillanattól kezdve szinte betegesen ragaszkodott hozzám – idézte vissza a köztük kialakult kapcsolat a sérült nő. – Több helyről is olyan információkat kaptam róla, hogy agresszív és félnek tőle, ezért fél év után meg akartam szakítani a kapcsolatunkat. Ez azonban nem sikerült: a következő másfél évben, egészen mostanáig, a közben Budapestre költözött, majd Kecskeméten újra és újra felbukkant török vállalkozó többször, és folyamatosan próbálkozott. Úgy vélte, hogy „az Isten is egymásnak teremtette őket”, és egyre hevesebben, olykor a tettlegességig fajult vitákban szorgalmazta, a kapcsolatuk helyreállítását. Telefonon is ostromolta az asszonyt: volt, hogy naponta száz hívást is kezdeményezett.

– Novemberben már rám akarta törni a kapunkat, ezért a rendőröktől kértem segítséget. Majd többször is jeleztem a rendőrségen, hogy zaklat. Néhány hete feljelentettem, mert egyre jobban féltem tőle. Közben kinyomozta az új kapcsolatomat is, ami csak olaj volt a tűzre, mert még jobban elborult az agya.

– A kecskeméti sértett június 7-én tett zaklatás miatt feljelentést a Kecskeméti Rendőrkapitányságon – válaszolt Nyíkos Tamás rendőr főtörzs-zászlós arra a kérdésünkre, hogy miért nem próbálták megvédeni az asszonyt. – A feljelentést követően a nyomozást elrendeltük, a sértettet pedig tanúként kihallgattuk. Ennek során egy esetleges fegyveres támadás lehetőségére nem merült fel.
A török „merénylőt” továbbra sem találják a rendőrök. Nem hivatalos vélemények szerint elképzelhető, hogy a férfi időközben öngyilkosságot követett el, vagy külföldre szökött.

V-né T. Katalin lőtt sebe gyógyul, lelki sebei azonban talán soha nem hegednek be. Noszlopy -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!