Kék hírek, bulvár

2008.04.16. 16:11

Könnyűbulvár, avagy Hollywoodban előfordul emlékezetkiesés

Harrison Ford a legjobban fizetett színészek egyike, Mike Myers házigazda lesz és Robert Downey Jr. nem emlékszik a '90-es évek végén forgatott filmjeire.

Baon.hu

Nagyszerű belépő

Egy igazi filmsztár tudja, mi kell ahhoz, hogy akárhova is menjen, tátott szájjal fogadják - és Harrison Ford sem véletlenül lett a világ legjobban fizetett színészeinek egyike. A már korosodó színész, aki ma is a legtöbb kaszkadőrjelenetet maga csinálja meg, ifjú kollégájában, Shia LaBeouf-ben is mély nyomokat hagyott remekül időzített és igen stílusos belépőjével. A 21 színész, aki az Indiana Jones és a krisztálykoponya királyságában Indy egyik segítőjét alakítja, egy légibázison találkozott először a színészlegendával Alamogordoban, Új-Mexikóban. LaBeouf így emlékszik vissza Ford érkezésére:

- Hirtelen hatalmas robajt hallunk, és mindenki felnézett az égre. A bázis közepén egy helikopter landolt, és Harrison Ford szállt ki belőle. Mindenkinek integetett, aztán körüljárta a gépet, majd a kesztyűtartóból kivette a korbácsot..
(Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull – hazai bemutató: 2008. május 22.)


Mike Myers a házigazda

A népszerű kanadai komikus, Mike Myers lesz a házigazdája a 2008-as MTV Movie Awardsnak, amelyet élő közvetítés során láthatnak a nézők világszerte június elsején, vasárnap a kaliforniai Gibson Amfiteátrumból. A már tizenhetedik éves gálán Myers, aki már másodszor vállalja az alternatív díjkiosztó show házigazdájának szerepét, ezzel új filmjét, a Love Gurut is népszerűsítheti. A cseppet sem formális Arany Popcorn díjakat idén is olyan spéci kategóriákban osztják, mint „A legjobb csók”, „A legjobb negatív hős” és „A legjobb komikus alakítás”.

Ha Myers, aki volt már Wayne Campbell, Szőr Austin Powers és Shrek hangja is, idén is hasonló produkcióval rukkol elő, mint első alkalommal a „Lord of the Dance” paródiája, előadásával egészen biztos beírja magát a szórakoztatóipar nagykönyvébe. A 2008-as MTV Movie Awards jelöltjeinek nevét májusban hozzák nyilvánosságra.
(The Love Guru – hazai bemutató: 2008. augusztus)


Downey Jr. szinten marad

[caption id="" align="alignleft" width="111"] Robert Downey Jr.
[/caption]Saját állítása szerint is alig emlékszik vissza Robert Downey Jr. azokra a filmekre, amelyeket a kilencvenes évek végén forgatott, annyira be volt mindig tépve. A színész 1996 és 2000 között több időt töltött börtönben, mint szabadlábon különböző drogügyei miatt, és bár mostanra sikerült rendbe hoznia az életét, még mindig retteg attól, hogy egyszer visszaesik. A színész részben keserű élményei miatt kapta meg a A Vasember főszerepét – ahol egy milliárdos fegyvergyárosból lett igazságosztó szuperhőst alakít -, de ugyanez a múlt még mindig kísérti.

Nagy szerencséje, hogy mellette áll felesége, Susan, de a legnagyobb visszatartó erőt a legrémesebb emlékek tudatos felidézése jelenti.
- Ma már tiszteletreméltó, családos állampolgár vagyok, de azt az időt sem fogom elfelejteni, amikor a csatorna mélyén fetrengtem.
Ahogy a showbizniszt ismerjük, ezt mások sem fogják elfelejteni a színész kedvéért.
(Iron Man – hazai bemutató: 2008. április 30.)

Címkék#UIP-hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!