Kék hírek, bulvár

2008.04.23. 07:22

Kétmilliót vitt el az idős nőtől

Címkék#Bűnügyek

Közüzemi megbízottnak adtak ki magát az a tolvaj, aki tegnap (kedd) délután kétmillió forintot vitt el egy 82 éves csengődi nő lakásából. Az ismeretlen tettes a kamrából lopta el a lemezkazettát, amelyben a pénz volt.

Baon.hu

További rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből:

Sikkasztás miatt nyomoz a kecskeméti rendőrkapitányság, ugyanis a múlt év júniusa és ez év áprilisa között összesen 800 ezer forint értékben lopott el ismeretlen tettes különféle termékeket az egyik kecskeméti áruházból.

Ismeretlen tettes április 14-e és 22-e között egy kecskeméti lakatlan ház nagykapuját berugdosta, a műhely ajtajáról a lakatot leverte és az udvarban, valamit a műhelyben parkoló három autót ellopta. A kár félmillió forint.
 
Rablás miatt nyomoz a kiskunhalasi rendőrkapitányság egy 52 éves helyi nő feljelentése alapján, egy 34 éves férfi ellen, aki szombaton a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement a nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte, majd a telefon megszerzése érdekében a nőt ütlegelni kezdte, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést - orrcsont törést - szenvedett.
 
Határrendészeti események:

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti Határátkelőhelyén tegnap (kedd) egy szerb állampolgár ellenőrzésekor állapították meg, hogy ellene beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, valamint egy szerb állampolgár útlevele rongált, ellenőrzésre alkalmatlan volt, így visszairányították Szerbia területére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!