Kék hírek, bulvár

2008.04.11. 07:30

Hátba szúrta a feleségét

Címkék#Bűnügyek

Lapockán szúrta a feleségét egy férfi tegnap (csütörtök) Kecskeméten, a Halasi u. 1. szám előtt. A 45 éves férj egy 20 centis pengéjű konyhakéssel támadt a nőre, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök nem sokkal később elfogták és őrizetbe vették a férfit.

Baon.hu

További rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből:

Elloptak egy Ladát tegnapra (csütörtök) virradóra Kecskeméten, a Dobó krt. 9-11. előtti parkolóból. Az autó rendszáma: ENL-409. A bűncselekménnyel okozott kár 250 ezer forint.
 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság keresi azt az ismeretlen tettest, aki április 07-e és április 10-e között egy kiskunmajsai gyümölcsfeldolgozó telephelyről elvitt 12 tekercs saválló, üvegszállító fémhevedert és 42 kilométer hosszú kordondrótot. A bűncselekménnyel okozott kár 1 millió 600 ezer forint.
 
A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást folytat azok ellen az ismeretlen tettesek ellen, akik tegnap (csütörtök) Baján egy Téglás utcai lakóháznál, magukat egy telefonszolgáltató cég alkalmazottainak kiadva jutottak be a lakóház udvarába, ahol az ott lakók figyelmét elterelve a nyitott lakásból egymillió forintot loptak el.

Határrendészeti események:

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, tompai közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában egy szerb állampolgárt irányítottak vissza Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzése során az útlevélkezelő megállapította, hogy Magyarország vele szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!