Kék hírek, bulvár

2008.03.06. 07:52

Vásároltak, a vételárat viszont nem utalták át

Csalás miatt nyomoz a rendőrség egy bajai Bt. ellen. Február elején a cég egyik alkalmazottja, a cég nevében egy soltvadkerti Bt.-től különféle alkatrészeket vásárolt csaknem 260 ezer forint értékben, azonban a vételárat a mai napig nem utalták át.

Baon.hu

További rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből:

Lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt nyomoz egy 34 éves tázlári férfi ellen a kiskőrösi rendőrség. A férfi lakásán egy ellenőrzés során kispuskát, valamint lőszereket találtak.

Egy antik állóórát, egy birkabőrt, valamint 290 ezer forint értékben eurót lopott el ismeretlen tettes tegnap (szerda) egy kecskeméti házból. A tulajdonos kára körülbelül 1 millió 890 ezer forint.
 
Öntöttvas anyagot vittek el ismeretlenek az elmúlt napokban egy bajai kft. bekerített telephelyéről. A kár 400 ezer forint.
 
Egy kecskeméti Kft. kiskunmajsai építési területéről kedden hajnalban valaki elvitte a Kft. PFT-GC típusú vakológépét és két vakolótömlőjét, körülbelül 1 millió 410 ezer forint értékben.

Ötven méter vaskorlátot, nyolc vas térelválasztót, illetve kilencven darab hullámpalát lopott el ismeretlen tettes az elmúlt napokban egy Kiskőrös, Felsőcebén lévő állattartó telepről. 
 
Ismeretlen tettes tegnapra (szerda) virradóra egy kiskunfélegyházi Kft. telephelyéről ellopta az ott parkoló - a Kft. által lízingelt - LBZ-927 rendszámú, körülbelül 10 millió forint értékű MAN darus teherautót. Ezen felül műanyag ablakkereteket, fenyő ajtókereteket, laminált parkettákat és OSB lapokat is magával vitt a tettes, körülbelül másfél millió forint értékben. 
 
Határrendészeti események:

A Kelebia Határrendészeti kirendeltség eljárást kezdeményezett embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy szerb állampolgár, valamint Tiltott határátlépés befele szabálysértése miatt két szerb állampolgárok ellen. A tompai közúti határátkelőhelynél igazoltattak egy tehergépkocsit, melyben a három személy utazott. Kiderült: a sofőr jogszerűen tartózkodik Magyarország területén, a vele utazó két fő magyarországi jogszerű tartózkodását azonban igazolni nem tudta. Megállapítást nyert továbbá az is, hogy a sofőr még Szerbia területén, a tehergépkocsival a szerb-magyar határ közelébe szállította őket, majd a határ közelében járművéből kitette, ezután tegnap (szerda) reggel belépésre jelentkezett a Tompa Közúti Határátkelőhelyen. A beléptetést követően a határátkelőhely területén - az addigra már a zöldhatáron Magyarországra érkező - két férfit ismételten a járművébe vette, hogy őket tovább szállítsa Németországba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!