Kék hírek, bulvár

2008.03.25. 07:42

Kecskeméten és Kiskőrösön garázdálkodtak a rosszfiúk

A Kecskeméti Rendőrkapitányság folytat nyomozást az ellen a betörő ellen, aki egy lakitelki házból ellopott 200 ezer forint készpénzt, 10 ezer cseh koronát, arany ékszereket és két mobiltelefont. A lopással okozott kár összesen 610 ezer forint. További rendőrségi hírek:

Baon.hu

Betörő járt Kecskeméten egy Kurucz körúti lakásban is, ahonnan az ismeretlen tegnapra (hétfő) virradóra elvitt egy laptopot, egy lejátszót, valamint 250 ezer forint készpénzt. A lopással okozott kár eléri a
400 ezer forintot.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság keresi azt az ismeretlen tettest, aki vasárnap hajnalban Kiskőrösön egy házához tartozó garázsból ellopott egy GPS-t, egy bőrkabátot, táskát, valamint egyéb személyes tárgyat. A bűncselekménnyel okozott kár 350 ezer forint.


Határrendészeti események:

Tompa
közúti határátkelőhelyen az elmúlt 24 órában egy ukrán és egy szerb állampolgárt irányítottak vissza Szerbiába, mert kiderült, hogy ellenük Lengyelország, valamint Málta beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Ugyancsak Tompán másik két szerbet pedig vízumhiány miatt fordítottak vissza.

ellen, aki egy lakitelki házból ellopott 200 ezer forint készpénzt,

10 ezer cseh koronát, arany ékszereket és két mobiltelefont. A

lopással okozott kár összesen 610 ezer forint. További rendőrségi hírek: Baon.hu -->

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!