Kék hírek, bulvár

2008.03.13. 20:56

Eltűnt egy tizenkét éves kisfiú

Az eltűnések napja a mai a kecskeméti rendőrkapitányság életében. Meglett ugyanis a délelőtt eltűnt férfi, a rendőrök azonban most már egy 12 éves kisfiút is keresnek.

Noszlopy

A gondnokság alatt álló, 36 éves értelmi fogyatékos férfit - akinek eltűnéséről korábban adtunk hírt – a rokonai találták meg az Izsáki úti kórházban. Mint kiderült: gyógykezelésre maga ment be oda, napközben.
         
- Most viszont egy 12 éves állami gondozott kisfiút keresünk – mondta el a Baon.hu tudósítójának Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A kisfiú Katonatelepről, a Rezeda utca gyermekotthonból távozott el 18 óra körül, engedély nélkül.

Személyleírása: 150 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna, rövid hajú. Eltűnésekor kék farmernadrágot és piros-barna kabátot – ez utóbbin elől egy brit zászló van - viselt. A rendőrség kérése, hogy aki látta valahol a kamaszt, jelezze ezt a 107-es, illetve a 112-es ügyeleti telefonszámon, vagy az első rendőrnél.   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!